Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuză pentru încălcarea acestui Regulament, faptul că nu ştia de existenţa lui. Rienergy îşi asumă obligaţia de a publica în permanenţă un link către prezentul Regulament pe pagina principală a site-ului, astfel încât să poată fi uşor identificat şi citit. Rienergy are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului; recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizări oficiale din joc.

Operatorii de joc au obligaţia să respecte în mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.

Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

A. Conturile & securitate

Nu este permisă crearea unor conturi doar pentru acumularea banilor, voucherelor, credite primite gratuit, bunuri/materiale prin credit gratuit. Conturi folosite doar pentru susţinerea acumulativă a banilor primiţi la început de joc, vor fi închise. Conturile care ajută altă breaslă vor fi de asemenea închise. Dacă dumneavoastră consideraţi că un cont este folosit doar pentru a ajuta alt cont/breaslă, vă rugăm să raportaţi acest lucru imediat prin intermediul suportului. Dacă primiţi război, bani ilegali de la un cont de susţinere trebuie să raportaţi acest lucru, altfel veţi primi şi dumneavoastră ban direct.

 1. Au drept de utilizare persoanele care au vârstă de peste 13 ani sau ai căror reprezentanţi legali şi-au exprimat acordul pentru utilizare.

 2. Este interzis să folosiţi un cont pentru a aduce profituri şi beneficii din resurse gratuite, bani gratuiţi, altui cont care foloseşte aceeaşi reţea sau aceeaşi legătură la internet.

 3. Este permisă vânzarea/cumpărarea conturilor între alte servere de joc.

 4. Este interzisă crearea unui cont având că singur scop susţinerea altui jucător (bun gratuit, bani & breaslă). Dacă decideţi să părăsiţi jocul, este interzis să continuaţi să jucaţi doar pentru susţinerea altui cont. Bun gratuit, înseamnă item ce face excepţie de la gameplay.

 5. Blocarea conturilor nu poate avea loc obligatoriu imediat după fapta comisă.

 6. Sunt excluse orice alte pretenţii ale utilizatorului cu privire la restituirea de plăţi efectuate, atât timp cât nu este convenit altfel în aceste condiţii. Alimentările nu scutesc conturile de utilizatori de la respectarea prezentului regulament şi termeni.

 7. Conturile ce au acumulat 4 avertismente emise, sunt blocate permanent.

 8. Înstrăinarea datelor referitoare la cont cu terţi (ex. alţi jucători) nu este recomandată.
  Nu suntem responsabili în niciun fel pentru orice daună care rezultă în urma nerespectării acestei restricţii. Vă recomandăm să nu faceţi cunoscute nimănui informaţii cu caracter personal. Nu putem şi nu vom fi traşi la răspundere pentru acţiunile voastre în cazul unui furt al contului sau al altui abuz.

  Este de datoria ta să te asiguri că datele contului tău sunt în siguranţă. Împărtăşind aceste date cu altcineva înseamnă să pierzi credibilitatea reclamaţiilor aduse în cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate în cont. Conducerea nu este responsabilă de conţinutul şi identitatea contului.

  Înţelegeţi şi sunteţi de acord că sunteţi unicul responsabil pentru propriul conţinut şi pentru consecinţele neglijenţei asupra datelor. Rienergy nu garantează recuperarea conţinutului pierdut din urma neglijenţei jucătorilor sau lipsa măsurilor preventive de securitate.

  Vom suspenda accesul unui utilizator la servicii dacă s-a stabilit că acesta este făptuitorul unor contravenţii repetate. Făptuitorul unor contravenţii repetate este utilizatorul care a primit mai mult de două notificări cu privire la o activitate de abuz si furt. La luarea la cunoştinţă a oricăror posibile furturi, Rienergy îşi rezervă dreptul (dar nu va avea nicio obligaţie) de a decide dacă respectivul făptuitor este în conformitate cu cerinţele dovezilor solicitate.

  Nu vom reacţiona împotriva cazurilor de negocieri, împrumuturi de iteme din propria voinţă, sau schimburi înşelătoare între servere şi pe Rienergy, cu anumite pagube drept rezultat şi prejudicii.

B. Greşeală de program (bug) & abuzuri

Fiecare jucător este obligat să anunţe imediat descoperirea greşelilor în program (Support). Exploatarea greşelilor duce la închiderea contului sau la alte pedepse.

 1. Dacă observi că primeşti unităţi sau bunuri mai multe decât în mod normal, nu ai voie să exploatezi faptul acesta şi trebuie să anunţi greşeala. Consultaţi-vă cu operatorii de joc.

 2. Este interzisa exploatarea bug-urilor (erorilor) şi/sau a greşelilor în scopuri proprii.

 3. Sancţiunea strictă pentru încălcarea acestei reguli, implică blocare permanentă.

C. Limbaj, comunicare & comportament

Este interzis a se transmite mesaj privat in joc, sau prin orice sistem de mesagerie, care contine insulte, jigniri sau acuze aduse echipei de admini, deasemenea jignirile, aluziile de natura jignitoare/ofensatoare aduse altor jucători sunt strict interzise. Pentru limbaj, sancţiunea constă în blocare chat timp de 2-5 ore.

 1. Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele,livechat) fără acordul scris al adminului/operatorului respectiv, se sancţionează direct cu ban.

 2. Acuzaţiile nefondate aduse echipei de admini (atât pe forum cât şi către suport), pot duce la excluderea din joc a respectivilor jucători. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de probă împotriva dumneavoastră în cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta dacă mai târziu veţi spune că a fost o glumă.

 3. Limbajul public indecent între jucători ce susţin a fi prieteni, se sancţionează cu blocarea chat. De asemenea nu este permis limbajul familiar/ofensator purtat cu membrii echipei.

 4. Membrilor de echipă, nu le este permisă folosirea unui limbaj familiar/colocvial şi indecent.

 5. Se sancţionează cu avertisment comunicarea prin Shop (Mănunchi) privind contestaţia blocării chatului. Orice jucător are dreptul la contestaţie, excepţie făcând cel precizat.

 6. Este interzis, şantajul unui jucător pentru obţinerea bunurilor sau furtul de conturi.

 7. Este interzisă utilizarea modului de a ieşi în evidenţa prin SPAM (minim 3 mesaje).

 8. Nume ca "aaasdfghmmoa", "5555" sau indecente/jignitoare, duc la excluderea directă din joc.

 9. Nu se vor sancţiona jucători ce au purtat limbaj indecent contra echipei sau altor jucători, prin metode de comunicare externe precum: Skype (conferinţe,mesaj), Y!Messenger, Facebook.

 10. Nu este de dorit folosirea conturilor doar în scopuri comerciale, publicitate. De aceea, este interzisă cumpărarea sau vânzarea conturilor, prin chatul jocului. Totodată este interzis schimbul de resurse între alte servere, pe chatul jocului. Este permis doar în spaţiul privat.

 11. Rostirea numelor altor servere prin comercializare, promovare sau prin discuţii deschise, se sancţionează cu blocarea chatului timp de 2 ore, până la avertisment.

 12. Sancţiunile pentru limbaj & comportament verbal, nu pot avea loc obligatoriu imediat după fapsa comisă. Este obligaţia Operatorului implicat să păstreze dovezile.

 13. Fiecare din comunitate participă la evitarea conflictelor. Dacă cineva este de o altă părere, aceasta trebuie considerată cel mult ca fiind o propunere, dar nu poate reprezenta un argument pentru a apela la brutalitate şi agresivitate. Nu se permit înjurături sau ostilităţi. Cine nu se va comporta civilizat, va trebui să se aştepte la consecinţe. Acest lucru este valabil pentru toţi utilizatorii. Gradul consecinţelor depinde de tipul erorii. Sancţiunea constă în blocare chat timp de minim 2 ore.

 14. Pe perioada evenimentelor, jucătorii sunt obligaţi să păstreze liniştea & evitarea emiterii de mesaje abundente de tip spam. Sancţiunea constă în 1 oră blocare chat.

 15. Urgentarea echipei. Unele răspunsuri necesită ceva timp. Ne bucurăm de o participare intensă dar totuşi nu putem garanta răspunsuri prompte din mesageria privată. Grăbirea echipei nu ajută la nimic, riscând chiar blocarea comunicării temporare sau permanente. Va rugăm să conştientizaţi faptul că nu sunteţi singurii jucători ce solicită informaţii şi sprijin. De asemenea nu orice mesaj merită un răspuns.

 16. Se sancţionează cu blocare chat timp de 1 oră, răspunsuri eronate & colerice, fără apartenenţa temei discutate, la întrebările jucătorilor noi participanţi la joc.

D. Hacking, decriptare & trişat (client de joc)

Rienergy nu permite utilizatorilor, în cadrul posibilităţilor tehnice şi operaţionale disponibile, participarea la joc şi serviciile oferite, cu metode hacking, decriptare client sau alte mijloace de trişare şi abuz.

 1. Softuri, configuraţii maliţioase sau decriptări, sunt nepermise şi detectabile.

 2. Singura sancţiune strictă pentru astfel de activitate, este blocarea permanentă a conturilor.